Vanliga frågor och svar

Vilka prov ska man klara för att ta jägarexamen och vad kostar dessa?
Se fliken "Att ta jägarexamen"

Hur lång tid tar kursen?
Det beror bland annat på din studievana, hur mycket du läser varje dag/vecka och dina förkunskaper. De kursanordnare som genomför utbildningen med lärarledda lektioner gör det alltifrån en intensiv helg till flera veckor. Vi vet att det går att göra kursen på några dagar! Kursen i sig sätter inga tidsgränser. 

Hur lång tid har man på sig att slutföra kursen?
Inloggningsuppgifterna är giltiga i 6 månader och de kan förlängas med ytterligare 6 mån för 295 kr. Maila oss om kurstiden har gått ut och du vill förlänga din kurs.

Hur lång leveranstid är det på boken?
Vanligtvis ska boken komma inom 5 arbetsdagar.

Jag har frågor kring min faktura, vem vänder jag mig till?
Du kan alltid maila info@jagarkurser.se eller så kontaktar du Klarna direkt. Klarna sköter Jagarkursers fakturering.

När kan jag söka om vapenlicens?
När du fullgjort din jägarexamen.

Får jag vara med på jakt innan jag har jägarexamen klar?
Du får vara med på jakt, det får alla vara. Du får dessutom vara med på uppsiktsjakt där du håller i bössan. Då ska en person med jägarexamen ha uppsikt över dig hela tiden. För att göra detta ska man självklart ha skyttetränant mycket.

 

Om kundservice

För Jägarkurser är det viktigt att du som kund ska känna att vi finns till hjälp när du behöver oss. Vi gör allt för att besvara dina frågor, och gör det så snabbt som möjligt, alltid inom 24 timmar på vardagar.

Hur kontaktar jag Jägarkurser?

För att så snabbt som möjligt kunna betjäna så många kunder som möjligt har vi beslutat att koncentrera oss helt på att besvara frågor via e-post.

Kontakta oss

Skicka dina frågor till:

info@jagarkurser.se