Våra kunder

Jägarkurser.se har kunder mellan 20 och 80 år utspridda över hela Sverige. Nedan är några av dessa!

Johan Johansson, Munkedal

Jag började googla på Jägarexamen på distans och det var då jag hittade Jägarkurser.se. Jag mailade och fick bra svar fort! När jag köpte kursen ingick både kurslitteratur och tillgång till deras websida som fungerade superbra med övningar och filmer. Efter 1 månads pluggande gjorde jag provet och fick godkänt resultat med 64 rätt! Jag fick alltid snabba svar via mail plus att dem hjälpte mig att fixa så jag kunde göra provet hos en provledare bara 1,5 mil från där jag bor. Till alla er som funderar på att ta jägarexamen via jägarkurser.se säger jag bara en sak - slå till! 


 

 

  

Bernt Edenäs, Vingåker

Den jägarkurs som jägarkurser.se framtagit är alldeles utmärkt. Man kan i lugn och ro i hemmiljö stegvis arbeta sig fram bland filmer och övningsuppgifter. Som stödhjälp har man även Jägarnas riksförbunds bok "Din väg till jägarexamen". Jag klarade teoriprovet och kan därför rekommendera kursen varmt!

 

 

 
 

Catrin Spångmyr, Rättvik

För mig var det en självklarhet att läsa kursen på distans, eftersom jag arbetar skift och kan inte boka upp mig på bestämda tider utan att det påverkar mitt jobb. Det är väldigt skönt att få läsa när jag vill och själv få bestämma takten. Det tar bort känslan av stress och det jag läser får sjunka in. Att läsa på distans hos jägarkurser.se innebär inte att man får klara sig på egen hand. Servicen är utmärkt och jag har snabbt fått utförliga och genomtänkta svar när jag behövt hjälp. Studiematerialet är av hög kvalité och trivsamt att arbeta med!

 

 

André Lundqvist, Brastad

Jag har vart intresserad av att ta jägarexamen så sökte runt och hittade till jägarkurser.se och såg att dem erbjöd kursen på distans, vilket passar mig utmärkt så man kan plugga i egen takt och inte behöva ta ledigt från jobbet. Bra kurslitteratur och onlinefrågor för att lära sig och klara kursen. Kan varmt rekommendera Jägarkurser.se, alltid snabba på att svara och hjälpsamma!

 

 

Sandra Larsen, Sollerön

Bara tanken på att behöva avsätta massor av restid till och från kurs samt många timmars föreläsningar utöver egenstudier har fått min man att avstå från att ta jägarexamen. Jag ville ge honom en julklapp i år som han verkligen önskat sig men inte trott varit nåbar. Då fann jag en distanskurs på Jägarkurser.se där bemötandet har varit mycket personligt och tillmötesgående. Så nu väntar en jul där julklappen verkligen kommer att bli en succé!  

 

 

Henrik Johansson, Kode

Jag började plugga i slutet av januari 2015 genom jagarkurser.se, skrev teoriprovet 9 februari, gjorde hagelprovet 22 februari och kula samt högvilt 24 februari. Det tog alltså mindre än en månad från start till mål! Jag har funderat på att ta kursen i flera år men det har aldrig riktigt passat mig tidsmässigt. Därför var detta ett utmärkt alternativ! Man pluggar i sin egna takt och jag tycker att hela distanskonceptet är väldigt bra. När jag haft frågor har jag fått fin hjälp. Jag blev klar med hela kursen snabbt och kan varmt rekommendera detta upplägg!

 

 

 

 

Angelica Spång, Varberg

Min sambo önskade sig en jägarexamenskurs i julklapp och jag tänkte att en distanskurs vore bäst för honom pga hans jobbet. Jag började googla och hittade då Jägarkurser.se. Jag läste igenom upplägget och tyckte det verkade bra så jag mailade och frågade hur jag skulle gå tillväga på bästa sätt för att han inte skulle märka något. Bara några timmar senare fick jag svar att det inte skulle vara några problem. Snabb och bra service via mail och villiga att lösa min utmaning att hålla det hemligt på bästa sätt.  Så den som funderar på att ge bort en jägarexamen i present tycker jag inte ska fundera längre. Välj Jägarkurser, de erbjuder bra upplägg och en fantastisk kundservice!